středa 3. dubna 2013

Fat, Sick & Nearly Dead !



Nový dokumentární film "Fat Sick And Nearly Dead" vypráví o rozhodnutí, které několika lidem zachrání jejich život. Film začíná tím, že se Vám představí Joe Cross. Je to sympaťák z Austrálie, kde tvrdě pracoval, aby se stal úspěšným podnikatelem. Joe však, jako mnozí z nás, strávil většinu života prací. Nestaral se o své zdraví a proto je notně obézní. Má chronickou kopřivku a cítí se, že už by tady nemusel být moc dlouho.
Rozhodne se tedy pro ráznou akci a koupí si odšťavňovač. Společně s tím se rozhodne následujícíh 60 dní zůstat pouze na zeleninových a ovocných šťávách.


Vlastní názor:
Tenhle dokument mě opravdu dostal. Dokument o stravování sem viděla předtím pouze jeden, a to Super Size me. A stejně jako již zmiňovaný dokument mě měl odradit od fasfoodové stravy, tak dokument Fat, Sick & Nearly Dead změnil mé vnímání stravy. Celý byl pro mě i dost emoční a to například když Joe pomáhá člověku, kterého potkal při svých cestách, uzdravit se. Nestává se mi často že bych byla pyšná na lidi, které vůbec neznám :D. Ke konci sem skoro brečela stěstím :) Opravdu můžu jen doporučit !

http://intentblog.com/wp-content/uploads/2012/09/fat-sick-and-nearly-daed.jpeg

2 komentáře: